Dinar d’emprenedors

Des de la Xarxa OniOn s’estan duent a terme mensualment diverses activitats amb ponents que aporten experiència i vivències empresarials que esperem trobeu molt interessants. Darrerament, molts associats ens han fet arribar l’interès per a organitzar trobades on simplement ens coneguem uns i altres i posem els nostres propis projectes en comú.

A partir d’aquestes reflexions, des d’Onion, conjuntament amb El Vapor Llonch, hem decidit organitzar 3 dinars empresarials (un dinar mensual) amb l’objectiu principal de conèixer-nos tots millor, i tractar aquells temes que afecten la nostra activitat diària (professional i personal) per tal de tirar endavant amb èxit els nostres projectes empresarials.

Per organitzar i distribuir les taules, hem identificat diversos temes que poden ser del vostre interès. Cal que trieu els dos que us semblin més rellevants, tant perquè us afecten directament com perquè creieu que podeu aportar la vostra experiència a d’altres emprenedors i/o podeu. En concret, les taules seran:

1) Experiències directives i de gestió empresarial, incloent motivació del personal i habilitats directives.
2) Creixement orgànic, mitjançant inversió externa, aliances i compra-venda d’empreses.
3) Experiències en estratègia de màrketing i vendes.
4) Desenvolupament de nous productes i projectes d’innovació.
5) Internacionalització i/o participació en fires i d’altres esdeveniments de màrketing i vendes.

La participació en les trobades és lliure, però es requereix inscripció prèvia per configurar les taules segons els interessos. El mateix dia cadascú haurà de pagar el seu dinar de l’Escola d’Hostaleria del Vapor Llonch (Carretera de Barcelona 208bis – 08205 Sabadell) que sortirà per 15 euros.

Els dies previstos pels tres dinars són 30 d’abril, 28 de maig i 18 de juny. L’ideal seria que poguessiu participar en tots tres dinars, però podeu assistir als que desitjeu. L’horari sempre serà de 13:30h a 16h.

Per inscriure-us-hi només heu d’enviar un correu electrònic a atorruella @ ajsabadell.cat (sense espais al voltant de l’arroba), amb les vostres dades (nom, cognoms, empresa i telèfon) indicant les vostres preferències de temes pel primer dinar del proper divendres 30 d’Abril o per tots tres.

Fins el proper divendres!

2 pensaments sobre “Dinar d’emprenedors

  1. Retroenllaç: Dinars temàtics per a emprenedors «

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s