Experiències d’emprenedors innovadors

Xerrada empresarial + Dinar Networking = Èxit assegurat!

El proper dia 7 de maig, durant la celebració de la 2a. Fira de Robòtica i Automàtica a la nostra ciutat de Sabadell, podrem gaudir d’una ocassió excel·lent per fer una doble sessió de la xarxa Onion d’emprenedors.

D’una banda tindrem una sessió amb quatre emprenedors de gran nivell d’innovació als seus respectius camps que estaran encantats de compartir les seves experiències amb tots nosaltres. Molt s’ha parlat d’innovació i d’emprenedoria, però fer coincidir aquests dos factors implica un punt extra important pel que fa a les persones que s’ho plantegen i ho porten endavant. En acabar les presentacions dels emprenedors innovadors convidats hi haurà un torn de debat obert.

Per altra banda, i un cop acabada la xerrada empresarial i després del breu acte oficial de cloenda de la Fira de Robòtica, farem un dinar networking a peu dret amb els ponents com a convidats, de manera que es pugui interactuar d’una forma molt més directa, oberta i amb confiança entre tots els assistents.

Amb quins experts comptem?

En Xavier Orduña, CTO i fundador (juntament amb en Joan Pinyol i en Guillem Coromines) de l’empresa Dexma, empresa de software especialitzada en eficiència energètica. És enginyer informàtic i amb formació intensiva en negocis per les millors escoles del país (ESADE, IE y EOI). Els seus coneixements tècnics van desde la colaboració en el disseny de dispositius electrònics fins al desenvolupament web.

En Joan Pons, cofundador i Director d’Aida Centre, empresa especialitzada en solucions clau en mà de RFID en el sector postal, fabricació de formigó i gestió documental. És Doctor Enginyer de Telecomunicacions i té un MBA per Instituto de Empresa, amb una gran experiència directiva i emprenedora en sector d’alta tecnologia.

El Dr. Lluís Blanch, director de Recerca i Innovació de la Corporació Parc Taulí i cofundador de la spin-off del parc per a la monitorització local i remota de pacients crítics, que recentment ha signat un conveni amb el Ministeri de Defensa pel seu ús a qualsevol lloc del món. El Dr. Blanch té una gran experiència en gestió de la innovació dins el sector salut.

Ponent per concretar del Centre de Visió per Computador de la UAB.

Data

Divendres, 7 de Maig de 2010, de 13h00 a 15h30 a la Fira de Sabadell, C/ Tres Creus 202, 08203 Sabadell (Mapa).

Preu

Accés a la jornada gratuït

15€ el dinar

Inscripcions

Envia un email a info@xarxaonion.org amb les teves dades (nom, cognoms, empresa, telèfon) i si et quedes a dinar, el comprovant de transferència al número de compte 0081-0346-21-0001141618 (indica el teu nom al concepte).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s