La Xarxa OniOn, amb els emprenedors més joves!

A finals de Maig, al Vapor Llonch es va realitzar la última jornada del curs 2009-2010 del programa Sensibilització per emprendre, que es duu a terme amb la col·laboració de la Xarxa OniOn.

L'Ariadna de Cactus Disseny a la jornada de Sensibilització Sensibilització per emprendre és un programa l’objectiu del qual és fomentar la cultura emprenedora, informant i sensibilitzant als participants sobre l’autoocupació com una possibilitat per inserir-se en el mercat laboral. Es tracta de xerrades dirigides a diversos col·lectius de la ciutat, principalment, a persones que estan dins de programes d’inserció laboral i a joves en edat laboral que hagin acabat l’educació obligatòria, així com a professionals de l’educació, una actuació emmarcada dins el conveni amb la Subdirecció General d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses de la Generalitat de Catalunya.

Durant tot el curs acadèmic s’ofereix la possibilitat de portar a terme aquestes accions que es programen i organitzen directament entrant en contacte amb els centres educatius o bé adaptant-les a les necessitats del col·lectiu al qual van adreçades, proporcionant els instruments necessaris perquè es puguin emprendre projectes empresarials i acompanyar-los en el seu desenvolupament. Com a novetat d’aquest any, els emprenedors/es i empresaris/àries de la Xarxa han participat en diverses xerrades pre tal d’aportar les seves pròpies experiències.

Així doncs, refermem el compromís de la Xarxa Onion en la formació transversal dels més joves, per a fomentar l’esperit emprenedor des de la base, i així enfortir el teixit productiu local a llarg termini. Per això, estem cooperant amb diverses entitats, com en aquest cas, l’Ajuntament de Sabadell a les jornades de Sensibilització per a emprendre. Difondre casos d’emprenedors/es d’èxit ajuda clarament a que els els joves vegin la creació d’empreses com una sortida més dins un ampli ventall de possibilitats!

En aquesta darrera ocasió hi ha participat l’Ariadna Albareda de Cactus disseny, però aquesta temporada també hi han participat: En Pere Manent de Creacom, en Francesc Pujol de Libertium, en Joan Pere Sanchez de Kaisermatic i en Diego Bartolomé de Ta with you.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s