Com vendre a l’administració

Vendre és l’objectiu principal de tota empresa.

Simplificant-ho molt, en la estratègia de venda ens podem dirigir a client final (B2C), a d’altres empreses (B2B) o bé a l’administració. Segons quin sigui el nostre mercat objectiu, les tàctiques (a nivell operatiu) s’han d’adaptar, donat que les característiques volum, temps de consecució de contracte, pagament, etc. poden ser radicalment diferents.

Al nostre país, l’administració és un client (actual o potencial) important per a moltes empreses, tant de producte com de serveis, però té moltes particularitats que s’han de conèixer i aprofitar. Per això, el Vapor Llonch organitza, en col·laboració d’Onion, una jornada de Compra Pública, o com tenir de client a l’administració.

Podrem saber molt més des d’una vessant molt pràctica, i debatrem sobre qüestions tan rellevants com la compra pública de tecnologia innovadora, que és un aspecte clau en el desenvolupament de l’economia d’alt valor afegit als Estats Units d’Amèrica. Probablement, s’hauria de facilitar l’accés als concursos públics de les pimes i fins i tot de les empreses que tot just comencen.

I com no, aprofitarem per a fer networking i aconseguir sinèrgies entre els assistents. Esteu tots convidats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s