Ja tinc web … i ara a fer xarxa!

Ser present a la xarxa amb una web és el primer pas, però no n’hi ha prou. Les empreses líders necessiten cuidar la seva presència online i la seva reputació en funció d’uns objectius, com ens va explicar el Francesc Grau en una jornada de la xarxa a principis d’any.

Què podem fer doncs per guanyar més clients? Quines són les eines que hi ha al meu abast?

En aquesta jornada parlarem de com la nostra empresa pot crèixer mitjançant  les xarxes socials.

Amb quins cracks comptem?

Josep Alberti, emprenedor en sèrie, gerent i fundador de www.grera.net (xarxa social per a pimes), és també consultor per pimes en estratègia d’empresa, marketing i marketing digital.

Marcel Medina, Director General d’Aztive Mobile, és també co-Fundador de Ready People, especialitzat en aplicacions LBS en roaming, Social Media Marketing i comunitats verticalitzades.

Àlex Puig, fundador de ShoTools.es, emprenedor, desenvolupador web i apassionat de les noves tendències en tecnologia i xarxes socials.

Moderador: Josep-Lluís de Gabriel, co-fundador i Director de Bitlonia, és també Professor del Màster de Marketing Estratègic de la UPC, i autor del llibre Internet Marketing 2.0.

Agenda

Dijous, 15 de Juliol del 2010

13.30h – 14,30h  Speednetworking obert a totes les empreses.

14,30h – 15,45h  Dinar empresarial temàtic: venda on-line, venda off-line, marketing, finançament, cooperació. Tria la teva taula preferida.

16.00h – 17.45h  Jornada de xarxes socials empresarials amb el Josep Alberti, el Marcel Medina, l’Àlex Puig, moderats pel Josep-Lluís de Gabriel.

18,00h – 19,00h  Visita al Parc TecnoCampus Mataró-Maresme (TCM) amb n’Alícia Romero, Presidenta del TCM.

Llocs

(fins les 17h45) Nau Minguell – C/ Pascual Madoz nº13

(després) Parc Tecnocampus Mataró – Maresme – Av. Ernest Lluch, s/n (El Rengle)

Inscripcions

La jornada i la visita al TecnoCampus són gratuïtes, però cal confirmar assistència (nom i cognoms, nif empresa, mail i telf de contacte) a (elimina els parèntesi de les adreces).

Sabadell: atorruella(@)ajsabadell.cat
Mataró: serveiempresa(@)tecnocampus.com

Si véns al speednetworking i dinar, has d’adjuntar també el comprovant de transferència bancària de 10 Euros al número de compte del TCM 2042-0007-93-3300000539, indicant el vostre nom al concepte. Diga’ns la taula temàtica que prefereixes!

Us hi esperem.

Deixa un comentari