Xerrades a l’Institut Ribot i Serra

Aquesta setmana hem estat convidats a fer dues xerrades a l’Institut Ribot i Serra de Sabadell, ja que des de Promoció Econòmica de Sabadell ens demanen freqüentment la nostra col·laboració per explicar experiències reals a adolescents, sempre és més interessant que no pas només teoria.
Així doncs, el Jordi Puigdellívol (Mentor i Sherpa d’Start-ups) i l’Ariadna Albareda (Cactus Disseny) aniran a motivar al futur del nostre país. Sense ells no hi ha continuïtat social ni econòmica i és, per tant, una obligació per a nosaltres transmetre el que sabem. Està clar que necessitem emprenedors i que en els temps de canvis (no vull tornar a sentir la paraula crisi) són la clau de l’impuls econòmic. Animem-los a buscar el seu lloc a la vida, si més no, intentem que l’emprenedoria esdevingui una opció.
Molts cops podem pensar que ells no tenen els nostres problemes, no tenen responsabilitats, hipoteques, fills… Però recordem que nosaltres també vam patir moments d’indefinició, amb la sensació que tens la vida per endavant amb la pressió de decidir un camí i no saps què fer. A més, tots aquests anys els seus pares els hi han dit que estudiessin per trobar una bona feina, i ara a tot arreu els diuen que els joves no trobaran feina enlloc.
Ensenyem-los una nova opció, que tinguin per triar, una opció que els farà créixer professionalment i personal, una opció sostenible per al país, l’autoocupació. Sincerament, amb més emprenedors crec que aniria tot millor, ja que l’emprenedor lluita diàriament pel canvi i la millora personal i social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s