Dóna a conèixer el teu projecte de cooperació a la Xarxa Onion

Coperacio-onion

Si ets d’Onion i la teva empresa ha desenvolupat algun projecte conjuntament amb altres empreses associades a la Xarxa, ara pots donar a conèixer la teva experiència. En el marc del Sopar de Nadal que celebrarem el proper dijous 18 de desembre, volem donar la oportunitat de difondre aquestes col·laboracions a les empreses que així ho desitgin.

Aquests seran els “tastets d’Onion” que hem anunciat a la difusió del Sopar: una breu mostra de les accions de cooperació que s’han donat darrerament, explicades pels seus protagonistes. Sabem que surten projectes i que les empreses estan cooperant. Doncs, ja que aquesta és una de les nostres finalitats, fem-ho saber!

Si t’interessa mostrar el teu cas, ara tens l’oportunitat de fer-ne difusió amb una breu presentació del teu projecte. Si estàs interessat només ens ho has de fer saber abans del dimarts 16 de desembre a les 12 h, al correu info@xarxaonion.org o al telèfon 670 05 10 93. Un cop rebudes les peticions farem una selecció dels projectes.

Aquesta mostra de “tastets” tindrà lloc a l’inici de la trobada, prèvia al Networking habitual i al sopar. Animeu-vos a fer visible les vostres col·laboracions, poseu-vos d’acord entre vosaltres per explicar-ho: esperem els vostres correus!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s