Crònica de la jornada Onion – Tecnocampus de Mataró

Dijous passat, vam organitzar des la Xarxa OniOn conjuntament amb el TecnoCampus de Mataró, la jornada “Ja tinc web… i ara, a fer xarxa”, que va tractar la importància de ser present a les xarxes socials des d’una perspectiva empresarial. A la jornada la vam precedir un dinar-netowrking  per tal de poder crear sinèrgies entre els empresaris/àries i emprenedors/es de Sabadell i Mataró, que va ser molt  productiu.

Com sabeu, la jornada estava moderada per Josep-Lluís de Gabriel, co-fundador i Director de Bitlonia, i els experts que hi participaven van ser Josep Alberti, emprenedor en sèrie, gerent i fundador de www.grera.net (xarxa social per a pimes), Marcel Medina, Director General d’Aztive Mobile i Àlex Puig, fundador de Shotools.es.

En la jornada va quedar palesa la importància de cuidar la presència on-line de les empreses a les xarxes socials, tenint en compte sempre les pautes del màrqueting tradicional, que encara es mantenen vigents. També es va explicar com les xarxes socials han afavorit la comunicació bidireccional de les empreses, rebent feedback de manera permanent i instantània de l’acceptació o rebuig envers els productes que una empresa pot oferir.

Us podeu descarregar les presentacions en els següents enllaços: Josep Alberti, Marcel Medina, Àlex Puig.

Després de la jornada, vam anar a visitar el nou Parc TecnoCampus Mataró-Maresme, amb n’Alícia Romero, Presidenta del TecnoCampus i la Monserrat Capdevila, tinenta d’alcalde de Treball, Formació, Indústria i Innovació de l’Ajuntament de Sabadell. L’ajuntament de Mataró ha fet una gran aposta de futur per la innovació i l’emprenedoria, aglutinant totes les entitats locals relacionades, com són l’Escola universitària del Maresme, CETEMMSA (Centre de Tecnologia Empresarial de Mataró i Maresme i el Servei de Creació d’Empreses de Mataró, l’IMPEM, que es traslladarà també al Parc.

Les noves instal.lacions inclouen dos edificis dedicats a les empreses, l’incubadora, destinat a noves empreses i empreses en procés de consolidació (menys de 5 anys), i un segon edifici que funcionarà com a centre d’empreses, per a empreses ja consolidades. Les instal·lacions obriran al setembre coincidint amb l’inici dels cursos de la universitat i es preveu que les obres estiguin acabades abans de final d’any.

Després del parèntesi vacacional, tornarem de nou a organitzar noves jornades. Fins llavors, molt bones vacances als que en feu i molt bona feina als que seguiu treballant…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s